PILISSZENTKERESZT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLEMÉNYE

2014. december 08 - Kategória: Hírek

FigyelemTisztelt Lakosság!

A Katasztrófavédelem Operatív Törzse az 1115. számú út lezárt szakaszát ma 12:30-kor rendben megnyitotta, így a 860-as számú Pomáz – Pilisszentkereszt – Dobogókő autóbuszvonal járatai 13:35-től ismét zavartalanul közlekednek Dobogókőig, tehát már nem szükséges belépési engedélyt igényelni a település üdülőterületére való feljutáshoz Pilisszentkereszt Község Önkormányzatától.

A Pilisi Parkerdő egész dobogókői területe azonban továbbra is fokozattan balesetveszélyes, így megkérjük Önöket a jégkárt szenvedett erdőrészek elkerülésére!  

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a helyi fenntartású közutak járhatóak. Az utakról letérni a belterületi sétányokra, közparkokra, közterekre továbbra is fokozottan balesetveszélyes, ezért azok látogatása a terület karbantartásának elvégzéséig tilos. Kérjük Önöket, hogy a lezárt területekre, továbbá a táblával jelzett helyszínekre történő belépéstől tartózkodjanak.

Ezúton is köszönjük hosszan tartó türelmüket és megértésüket egyaránt, egyúttal további szíves együttműködésüket kérve a kárelhárítás elkövetkezendő időszakában!

Peller Márton sk.
polgármester