Archívum - Augusztus 2017

Meghívó a 2017. augusztus 24-i képviselő-testületi ülésre

2017. augusztus 21 - Kategória: Hírek
sárga címer10/2017. K-t.
                                             MEGHÍVÓ
Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának képviselő-testülete
2017. augusztus 24-én (csütörtök) 18.00 órakor testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Pilisszentkereszt, Fő út 14.
 

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a 11-es számú úton közlekedőknek

2017. augusztus 21 - Kategória: Hirdetmények

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a 11-es számú úton közlekedőknek
Szentendre lakott területi szakaszán

Szentendre Város Önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös beruházásban Szentendre 11-es számú főút lakott területi szakaszán a kerékpáros közlekedés biztosítása céljából kerékpár nyomok kialakítására kerül sor.

A beruházás során burkolatbontással, aszfaltozással járó kivitelezési munkavégzés nem történik, a kerékpáros infrastruktúra burkolati jelek felfestésével és forgalomtechnikai eszközök kihelyezésével valósul meg.

A beruházás keretén belül a kerékpáros nyom kialakításán kívül az érintett útszakaszokon mind a hosszirányú (terelővonal, záróvonal), mind a keresztirányú burkolati jelek (pl. gyalogos átkelőhelyek) felújításra kerülnek.

A kivitelezés megkezdésére 2017. augusztus 21-én kerül sor, a munka várhatóan három hétig tart. Ezen időszak alatt a 11-es számú főút érintett szakaszán és a csatlakozó utakon időszakos forgalomkorlátozások várhatóak. A festést a szakemberek mozgó terelés védelmében, a forgalmi sávok szűkítése, rövid ideig tartó zárása mellett szakaszosan végzik.

A korlátozásokhoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a munkaterület mellett fokozott óvatossággal haladjanak el, továbbá a kerékpáros nyom kialakítását követően – a megváltozott forgalmi rendre tekintettel – különös óvatossággal közlekedjenek.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

További információ:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

 

E-mail: kommunikacio@kozut.hu

Weboldal: www.kozut.hu