Pomáz-Csobánkai Református Társegyhàzközség közleménye

2020. március 28 - Kategória: Hírek

Reformatus közleményAz Isten szava arra bátorít bennünket, hogy a keresztyéneknek „imádkozniuk kell, és nem szabad belefáradniuk.” (Lk 18,1)

Kérünk mindenkit, aki csak teheti maradjon most otthon!

Imára hívunk mindenkit reggelente 6.20 perctől

Ki-ki egyéni csendességben, de egy időben imádkozzék a betegekért, orvosokért, ápolókért, mindennapi életünket biztosító emberekért, a családokért, gyülekezetünkért, egyházunkért, egyházi- és világi vezetőinkért.

 

Gyülekezetünkben minden telefonhívást felveszünk, egymást –főleg időseinket– rendszeresen telefonon keressük. Hívószámunk: 06-26-325-297.

 

Gyülekezetünkben vasárnaponként 10.30 órától élő igehirdetést hallhatunk (Csatlakozni https://honlap.parokia.hu/lap/pomaz-csobankai-reformatus-tarsegyhazkozseg/cikk/mutat/elo-kozvetites/  .

(www.pomaz.reformatus.hu  honlapunk élő közvetítés menüje.)

 

A Pomáz TV-ben áhítatot tartunk (mindez a vasárnapi szolgálat előzetes felvétele), melyet majd a kábeltelevízión és a Pomáz TV YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/channel/UCjKVw88oEKwzSiIHE5kXcUQ/videos ) láthatunk.

 

Gyülekezetünkben szerdánként 18.00 órától 30-40 perces video bibliaórát tartunk élőben a ZOOM számítógépes program segítségével. Magam fogom megnyitni az online „bibliaórát” és telefonunk vagy számítógépünk segítségével csatlakozhatunk. A belépéshez szükséges kódokat minden hétfőn feltesszük honlapunkra(www.pomaz.reformatus.hu) és elküldjük levelező listánkon is.

 

www.reformatu.hu  oldalon minden nap áhítatot találhatunk Minden időben címmel.

 

www.reformatu.hu  oldalon online olvasható a Reformátusok Lapja. (https://issuu.com/digireflap )

 

www.reformatu.hu  oldalon letölthetők református énekeink. (https://soundcloud.com/reformatusegyhaz )

 

református telefonos lelkigondozás hívható minden nap 17.00-01.00 óra között a 06-80-296-844 vagy a 06-1-201-0011 számon.

 

Szeretettel:

Nyilas Zoltán

esperes