Folyik a még nem közlekedhető útszakaszok megtisztítása

2014. december 03 - Kategória: Hírek

pilisi jégkár         Folyik a még nem közlekedhető útszakaszok megtisztítása

A tegnapi naphoz képest lényegesen javult a helyzet Pest megyében. Folyamatosan dolgoznak a tűzoltóegységek a még nem közlekedhető útszakaszok megtisztításán.

Jelenleg két útszakaszt érint a lezárás, Gödöllő és Valkó települést összekötő út, illetve Dobogókőre vezető útszakaszt közvetlenül. Mindkét útszakasz megtisztításán az erdészet munkatársaival összefogva dolgoznak a katasztrófavédelem hivatásos egységei. Az áramszolgáltatás jelenleg minden településen megoldott, egyedül Gomba településen húsz lakóháznál, Sülysápon pedig két utcában szünetel a közvilágítás. A hiba elhárításán a szolgáltató szakemberei dolgoznak. Dobogókő áramellátásán a szolgáltató nagy erőkkel dolgozik, jelenleg hatvan fővel végzik a helyreállítási munkálatokat.

Sülysáp: Az áramszolgáltatás fennakadása továbbra is 2 utca (Vörösmarty, Gárdonyi u.) közvilágítását érinti. A hiba elhárításán a szakemberek dolgoznak.

Gödöllő Valkó közötti útszakasz: Négy kilométeres útszakasz megtisztítása megkezdődött, jelenleg ez az útszakasz még nem közlekedhető.

Gomba: Gomba település felsőfarkasd településrészen 20 lakóházban az áramszolgáltatás helyreállítása megkezdődött, oszlopok állítása szükséges a hiba megszüntetésére.

Nagykovácsi: Egy irányból kapja az áramot a másik irányból a mai napon állítják helyre a szolgáltatást. Az utak mindenhol jól járhatóak.

Dobogókő: A szolgáltató munkatársai hatvan fővel dolgoznak az áramszolgáltatás helyreállításán. A közút megtisztítása megkezdődött, jelenleg ez az útszakasz még nem közlekedhető.

 

Forrás: http://pest.katasztrofavedelem.hu/hirek/2622-folyik-a-meg-nem-kozlekedheto-utszakaszok-megtisztitasa

Foto: Pilis Mentőcsoport

katved          katved 2         katved3